2023/24

Önkéntesség

2023. november 15.

Iskolánk 4. b osztályos diákja, Szegedi Gréta önkéntesen részt vállal az Érbetegek Rehabilitációja Alapítvány munkájában.

Az alapítvány november 15-én társadalmi összefogás eredményeként elültette a fogyatékossággal élők fáját a a X. kerületi Rottenbiller parkban.

Ezen az eseményen Gréta énekelte a fa ültetés dalát!

Büszkék vagyunk diákunkra!

Fehér Ágnes

alt


 

Budapest 150 éves

2023. november 15.

November 15-én, szerdán a Vigyázó Művelődési Házban, a "Budapest 150 éves" kerületi helytörténeti vetélkedőn a 8.a osztályosok csapata: Pap Marcell, Varga Ákos, Farkas Áron, Kovács Benedek 2.helyezést, felkészítő tanáruk Szanyi Dezső, a 7.a osztályosok csapata: Géczy -Szabó Dávid, Kovács Lilla, Molnár Bianka, Oláh Csenge, felkészítő tanáruk Deszpot Andrea, 4. helyezést ért el 15 csapatból.

Büszkék vagyunk rájuk!

Deszpot Andrea

alt
alt


 

Ethnosound

2023. november 13.

2023. november 6-én iskolánk három osztálya (3.c, 5.b és 7.c) a MÜPA-ban járt.

Az Ethnosound művészegyüttes csődobokkal tarkított örömzenélésén vehettünk részt.

Minden gyermek részese lehetett a komponálásnak, mivel mindenki kapott saját hangszert.

Nagy izgalommal érkeztünk, nagy mosollyal távoztunk.

Nyirfalvi Adél, Palócz Krisztián, Séllei Edit

alt


 

Márton napi lámpás felvonulás

2023. november 13.

alt

Immár hagyománnyá vált iskolánkban a Márton-nap megünneplése. November 9-én az alsós kisdiákok szüleik segítségével elkészítették lámpásaikat, majd sötétedés után elindult a felvonulás a mécsesekkel kivilágított iskolaudvarról. A résztvevők jó hangulatban, énekelve tették meg az utat az iskola és az óvoda körül. Szívet melengető volt látni, ahogy a lámpások fénye beragyogta a környéket.


Keszthelyi Judit és Kelemen-Lendvai Edit - Fotó: Petrőczy Tibor

alt


 

Szöszmötölő 2.

2023. november 6.

Elérkezett tanévünk második Szöszmötölő foglalkozása. Központi témája a Halloween volt, így már reggeltől elárasztották az osztálytermeket a kis boszorkányok.

Pedagógusaink és tanítványaink szülei kreatív kézműveskedéssel, fejtörő feladványokkal, társassal, mozival és mozgásos feladatokkal várták a gyerekeket. A foglalkozásokon kívül nagy sikert aratott a védő nénink által készített vérző sebek, kötözések.

Tanítványaink 10 foglalkozáson vehettek részt: halloween ház, rémisztő memória, halloween bingo, mozi, denevér, szaladgáló szellem, hintázó szellem, tök falidísz, ijesztő utánzó járások.


Találkozunk novemberben!                                                                        Vajda-Sikos Klaudia

alt


 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL