Sulimoped

SuliMoped 2017-2018

2017. október 25.


Iskolánk az idei - 2017-2018-as tanévben,a Budapesti Rendőr-főkapitányság megkeresésére- ismételten részt vesz a „SuliMoped” nevű programban, melyet az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága indított el.

Ennek keretében lehetőség nyílik, hogy általános iskolás diákok az ORFK-OBB finanszírozása mellett, ingyenes képzés keretein belül segédmotoros kerékpár – AM kategóriára – vezetői engedélyt szerezhessenek.


Bővebben...
 

SuliMoped 2016-2017

2017. június 14.


Szikszó Sándor -kerületünk rendőrkapitánya- adja át a sikeresen levizsgázott tanulók számára az elismerő okleveleket. Képek


Akiknek van sikeres forgalmi vizsgája és vöröskeresztes vizsgája az alábbi a teendője:

  • Személyi igazolvánnyal és a vöröskeresztes kártyával be kell menni a Bp. XI. Petzvál József utca 39. Közlekedési Hatósághoz és ki kell kérni egy kódot, ami helyettesíti a vizsgaigazolást és szükséges az okmányirodai ügyintézéshez.
  • Aki nem tud személyesen elmenni abban az esetben a mellékelt meghatalmazást kell kitölteni két tanúval. Meghatalmazás.
  • A meghatalmazott vigye magával a vöröskeresztes kártyát is.
  • Az okmányirodába mindenkinek személyesen kell elmenni, mert fotó fog készülni a jogosítványhoz.
  • Minden tanuló vigye magával: személyi igazolványt, lakcímkártyát, vöröskeresztes kártyát és a kapott kódot a Hatóságtól.

A következő diákoknak gratulálunk a megszerzett jogosítványhoz:

Bővebben...
 


Iskolai kapcsolattartók


Hajnal József,

Kántor Zoltán

258-27-84