Sulimoped

Rutin pálya

2019. március 14.

A sikeres KRESZ vizsgát tett tanulók e-mailben kaptak értesítést arról, hogy mely időpontban tudnak a rutin pályán való gyakorlásra menni! A rutin pályán minimum két alkalommal kötelező megjelenni, ami 2x2 tanórát vesz igénybe.

Feladatok:
https://www.youtube.com/watch?v=mwU-kJQ45E0
Műszak:
https://www.youtube.com/watch?v=M1KGcJR8EsY

A tan és vizsgapálya címe: Bp. XIV. Íróttkő park 1.  M3 autópálya Körvasút sori felüljáró alatt. (Régen ide szállították a tilosban parkoló autókat)
Megközelíthető:  74-es trolibusz,Csáktornya parki végállomása.

Aki autóval érkezik, ingyenes parkolási lehetőség van a környéken. A tanpályára gépjárművel behajtani balesetvédelmi szempontból NEM lehetséges!


A járműkezelési vizsga:

Időpontjáról szintén e-mailben kap mindenki értesítést! A megadott vizsga időpont előtt  legalább fél órával korábban kell érkezni, hogy legyen idő az átöltözésre is.
Az időpontnál mindkét esetben: hónap, nap, óra és perc van megadva.

A vizsgákra kizárólag érvényes személyi okmányokkal lehet megjelenni! Ezek hiányában a vizsgabiztos NEM viheti el a vizsgára a tanulót!
Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél és lakcím kártya együtt is elfogadható!

A csatolt nyilatkozatot minden vizsgára külön-külön, csak a szülői részt kitöltve, az igazolványokkal  együtt kell elhozni.


Az oktatásokra és vizsgákra minden esetben kötelező a zárt ruházat, magas szárú cipő, hosszú nadrág!  A védőfelszereléseket biztosítjuk, de akinek van saját protektoros ruházata, elhozhatja magával!


A vöröskeresztes tanfolyam egyeztetés alatt!

 

SuliMoped 2018-2019

Rutin pálya

2019. március 14.

Sikeres KRESZ vizsgát tett tanulók e-mailben kapnak értesítést arról, hogy mely - előre egyeztetett - időpontban tudnak a rutin pályán gyakorolni! A rutin pályán minimum két alkalommal kötelező megjelenni, ami 2x2 tanórát vesz igénybe.


Bővebben...
 

SuliMoped 2017-2018

2018. május 23.

A következő diákoknak gratulálunk a megszerzett jogosítványhoz:

Bővebben...
 

SuliMoped 2016-2017

2017. június 14.


Szikszó Sándor -kerületünk rendőrkapitánya- adja át a sikeresen levizsgázott tanulók számára az elismerő okleveleket. Képek

Bővebben...
 


Iskolai kapcsolattartók


Hajnal József,

Kántor Zoltán

258-27-84

Képzést tartó autósiskola


Elérhetőségek:

info@jogsikozpont.hu


Lévai Antal

+36/20 464-8227

Zehmisch Andrea

+36/20 925-4048