2023/24

,,Ha én zászló volnék…”

2023. október 24.

Ünnepi műsor a Zrínyiben

Ünnepi műsorral emlékeztek meg a zrínyis diákok az 1956 okt. 23-án kezdődő eseményekre.

A 7. c osztály és a hozzá csatlakozó 7. b-s, 5. c-s tanulók műsora hangulatával, mozgássorával - melyet Takács Erika tanárnő tanított be - , versrészleteivel, bejátszásaival minden korosztály számára segített felidézni a korabeli eseményeket. Az összeállításban Regő Adrián (7.b osztály) zongorázott. A tehetséges diák játékát hatalmas tapssal jutalmazta a közönség.

Amikor ezt a műsort megterveztem, nem is álmodtam arról, hogy összeszorult torokkal fogom figyelni a diákjainkat, akik megmutatták, mennyire lelkesen, fegyelmezetten tudnak együtt dolgozni.

Köszönöm a KÖZÖS munkát.

Turcsán Ágnes magyartanár

alt
alt
Fotó: Vajda-Sikos Klaudia


 

Kerületi futóverseny immár hetedszer

2023. október 20.

Iskolánk adott otthont a 7. Kerületi Mezei Futóversenynek, melyre Rákosmente 11 iskolája nevezett be. Egy napsütötte októberi délután 370 diák állt rajthoz. Egy támogatónknak köszönhetően minden versenyző jutalomban részesülhetett.

Iskolánk legeredményesebb diákjai:3. kcs lány:
Zalánfi Eszter I. hely

Farkas Lili II. hely

3. kcs. fiú:
Fercsik Jonatán I. hely


Csapatban a lányok I., a fiúk III. helyezést értek el.

Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményhez.

alt
alt

Csingérné Nagy Judit és Csikós-Nagy Katalin                                          Fotó: Petrőczy Tibor


 

A Tűzoltó Múzeumban jártunk

2023. október 19.

A 3. b osztály a budapesti Tűzoltó Múzeumba látogatott el. A gyerekek megtekintették a korabeli tűzoltási eszközöket, és kipróbálhatták a mai tűzoltók felszerelését, belebújhattak ruháikba.

Kicsit fáradtan, ám annál több élménnyel tértek vissza az iskolába.


Csingérné Nagy Judit   Fotó: Dassiné Csordás Katalin

alt


 

Szüreti bál

2023. október 16.

Az idei évben is megrendezésre került felső tagozaton a Szüreti bál. A program a korábbi évekhez hasonló volt és 14 órakor kezdődött egy zsibvásárral. A vásár után játékokkal múlattuk az időt, amely során a gyerekek vezényelték le kedvenc játékaikat: csőszjáték, székfoglaló, rongyhoki, cipőrugdosás, seprűtánc, szőlőDARTS, kötélhúzás… A játékok után szőlőpréselés következett az udvaron, minden kíváncsi diák megkóstolhatta, hogy milyen a friss must. A délután során összesen 78 ajándék talált gazdára a sorsjegy játékunk alatt. Az este DISCO-val zárult.

Ezúton is köszönjük a Szülők támogatását!

Nagy Péter  Fotó: Petrőczy Tibor

alt
alt


 

Spar Budapest Maraton Futófesztivál

2023. október 16.

Október 14-én, szombaton, idén is részt vettünk a Spar Budapest Maraton  Futófesztiválon.

Iskolánk az elmúlt idők legnagyobb létszámú csapatával képviseltette magát, 120 nevezést adtunk le. Velünk futottak tanulóink, volt tanulóink, szüleik és testvéreik. 

A legtöbben az úgynevezett fesztivál távon, a  Delma Maratonka 2,3 km-es távján indultak idén is, de volt aki már az 5 kilométeres távot vállalta és futotta le. 
Több, mint 20 éve veszünk részt iskolánk képviseletében a BSI által szervezett futófesztiválokon. Ezeken a versenyeken mindenki hatalmas élménnyel és egy csodaszép éremmel gazdagodik.Évente 3 ilyen versenyen: a SPAR Budapest Maratonon, a Vivicittá Városvédő Futáson és az ALDI Női Futógálán veszünk részt.

Folytatjuk áprilisban!

Mindenkit szeretettel várunk 2024.április 20-án a 39.Telekom Vivicittá Városvédő Futáson!


Kristóf-Mihály Krisztina

alt
alt


 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL