Anyák napja

Alsó tagozatos tanulóink munkáival köszöntjük az Édesanyákat, Nagymamákat!
alt
alt
alt
alt


Koncert a Zrínyiben

Az idei tanévben ünnepeljük iskolánk fennállásának 40. évfordulóját. A jubileumi programok között szerepelt a május 12-i hangverseny, amelyet a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola fúvósai adtak a zrínyiseknek. A koncerten komolyzenei és könnyűzenei átiratokat, fülbemászó dallamokat hallgathatott a közönség.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Horváth Tamás polgármester úr és Dr. Füzesi Péter alpolgármester úr is.

Az est folyamán jó volt azt érezni, hogy a zene magával ragad, örömet ad, a lélekig hatol.

Köszönjük a zenekar valamennyi tagjának, hogy erre az estére ünnepet varázsoltak nekünk.


Csingérné Nagy Judit

alt
alt


Zrínyi 40

alt
alt

40 éves lett a Zrínyi. Az egész évet átölelő jubileum zárásaként ZRÍNYI 40 MAJÁLIS címmel tartottunk egésznapos programot a Sisakos sáska utcában.


A délelőttöt az Aranymálinkó Hagyományőrző Néptáncegyüttes szólistái nyitották meg, ezután mindenki vidáman rophatta az aula rögtönzött táncházában. Több helyszínen különböző témákban érdekes előadásokat hallgathattak meg az érdeklődők. A szabadtéren sportágak bemutatói után kipróbálhatták a jelentkezők az ügyességüket, gyorsaságukat, erejüket. Kicsik és nagyok bepillantást nyerhettek népi mesterségekbe és visszarepülhettek a régmúltba a felállított népi játékok segítségével. A szerencsések sorsjegyeken nyerhettek, melyre rengeteg szülői és rákoscsabai helyi vállalkozó ajánlotta fel termékét, ajándékait.


Ezen a szombaton mindenki egy régóta vágyott igazi májusi majálison vehetett részt. Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban telt a nap, ahol mindenki jól érezhette magát.


Csingérné Nagy Judit

alt
alt