Advent a Zrínyiben

2022.november 24.

alt
alt
alt


Iskolánkban az adventi időszak mindig a kiemelkedő események egyike. Évek óta híres és méltán elismert ez a programunk. Sajnos az előző évek járványügyi helyzete nem tette lehetővé a megszervezését. Éppen ezért nagyon vártuk és sokat készültünk arra, hogy az idén a szülők, a gyerekek, az iskola pedagógusai együtt újra átélhessék azt a szép, lélekemelő néhány órát, amit az adventi várakozás jelent.

Ebben az évben Mézes Mackó karácsonya címmel hirdettük meg rendezvényünket. Izgatottan vártuk az ügyes kezű tanulók, szülők alkotásait, melyek felhasználásával a kis épületet varázsoltuk téli, karácsonyi, ünnepi díszbe. A kiállítás keretein belül mézeskalács illata lengte be a folyosót, mackók kerültek a vitrinekbe, az asztalokra, segítségükkel életképeket jelenítettünk meg. November 24-én délután pedig kézműveskedni vágyó gyerekek vették birtokba az aulát, ahol számtalan házi készítésű termék és művészi alkotás közül lehetett válogatni.

A résztvevők számából arra következtettünk, hogy kicsik és nagyok örömmel fogadták ezt a közös ünneplést. Felhőtlen pillanatokat tölthettünk együtt. Köszönjük a szülők támogatását! A rendezvény után sok pozitív visszajelzés érkezett, mely minket is megerősít abban, hogy érdemes a gyerekek öröméért dolgozni.

Csingérné Nagy Judit

alt
alt
alt