Adó 1%

2021. március 25.
Nagy örömünkre szolgál, hogy gyermekük a Budapest XVII. Kerületi Zrínyi Miklós Általános Iskolában folytatja tanulmányait. Szeretnénk megköszönni valamennyi dolgozónk és tanulónk nevében azt a támogatást, amelyet az Ön 1%-os felajánlása jelentett számunkra! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a korábbi években elkezdett fejlesztéseket folytassuk, és tovább növeljük az oktatás színvonalát!

Az elmúlt évben ez a pénz tette lehetővé az online oktatási forma fejlesztését, számítástechnikai eszköztárunk gazdagítását. Biztosította iskolánk szebbé tételét a ránk bízott tanulók oktatási nevelési körülményeinek javítását. Tehetséges tanulóinkat ennek segítségével támogattuk tanulmányi versenyeken való részvételben, és az év végi jutalomkönyvek kiosztásakor. Gyermekeink szabadidős tevékenységét, szakkörök, eszközigényének finanszírozását az itt felajánlott összeg tette lehetővé.


Kérjük éljen döntési jogával, és támogassa intézményünket adója 1%-val. Segítse iskolánk munkáját, gyermekeink még jobb ellátását!


Rendelkező nyilatkozat


Köszönettel: Szülők Az Iskoláért Alapítvány