E-Kréta

2018. szeptember 21.

Tisztelt Szülők!

A 2018/2019-as tanévben, az eddig használt e-napló helyett, a KRÉTA elektronikus naplórendszert vezetjük be.

Az eddigiekhez hasonlóan a honlap jobb oldali Enapló ikonjára kattintva érhetik el a bejelentkezési felületet:


 
A korábbiaknak megfelelően a szülői hozzáféréshez a továbbikban is a tanuló oktatási azonosító számát használjuk, a jelszót vagy e-mailben megkapták, vagy online regisztrációval érhetik el. Csökkentett belépési jogosultság generálása esetén a Kréta által küldött adategyeztetési lapot szíveskedjenek eljuttatni az osztályfőnökhöz.

A hagyományos webes felület mellett a KRÉTA elektronikus napló mobilalkalmazásként is elérhető. A  felületet üzemeltető e-Kréta Informatikai Zrt. munkatársai használati útmutatót készítettek a KRÉTA Elektronikus Ellenőrző moduljáról, mely Önök segítségére lehet a könnyebb eligazodásban. Ennek az oktatómodulnak az elérhetőségét itt találják:

Kérjük, hogy ha a KRÉTA rendszerrel kapcsolatosan bármiféle probléma vagy kérdés merülne fel, azt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen jelezzék. A gyors ügyintézéshez - lehetőség szerint - az e-mail tartalmazza a tanuló nevét, osztályát a probléma rövid leírását, esetleg csatoljanak egy képernyőképet. 

Telefonos bejelentéseket nem áll módunkban fogadni.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tisztelettel:

Kántor Zoltán