Zrínyi17 Sportegyesület


Az Egyesület célja és feladatai


A ZRÍNYI17 Spotegyesület önálló jogi személy.


Az Egyesület célja: A Zrínyi Miklós Általános Iskola tanulóinak, illetve az iskola vonzáskörzetében lévő gyerekek egyesületi keretek közötti sportolása, versenyeztetése, sporttevékenység szervezése, a sporttevékenység feltételeinek megteremtése.

Elsősorban felső tagozatig szeretnénk a sportági alapképzéseket szakedzők megbízásával helyben megvalósítani. Innen továbbmehetnek testvéregyesületünkhöz folytatni a versenysportot, vagy más választott egyesületbe megvalósítani elképzelésüket.


Kiemelten foglalkozunk labdarúgással és kézilabdával, de igény esetén más sportágakat is szívesen indítunk egyesületi keretünkben.

Aktívan bekapcsolódunk a kerület labdarúgó és kézilabda utánpótlás nevelésébe.


Az Egyesület céljának megvalósítása érdekében együttműködik minden állami, társadalmi és gazdálkodó szervezettel, más egyesülettel és szövetséggel, amelyek segítik az Egyesület eredményes működését és céljainak megvalósítását.

Működésünket önerőből oldjuk meg. Állami és önkormányzati pályázatokkal érjük el feltételeink javítását. (Labdák, mezek, edzést segítő kiegészítő eszközök beszerzése, bérleti díjak rendezése)

Labdarúgóink részt vesznek a Bozsik programban, nagyon szép eredménnyel. Szivacskézilabdákkal alsós korosztályú gyerekek tanulják a kézilabda alapjait. Itt már a kerület többi iskolájából is fogadjuk a kézilabda iránt érdeklődőket.


Szeretnénk elérni, hogy az egyesületben sportoló gyerekek megszeressék a mozgást, többükből váljon aktív sportoló, a legtehetségesebbek pedig gyarapítsák a versenysportolók számát.


2016 szeptemberétől labdarúgásban kettőről háromra emeljük a heti edzések számát.

Az edzések idejét a gyerekek órarendjéhez igazodva határozzuk meg szeptember elején.


Szeretettel várjuk a leendő első osztályos lányokat és fiúkat, de a felsőbb osztályok sportolni vágyó gyerekeit is!


Érdeklődni és jelentkezni lehet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. levélcímen.