Egyházi tájékoztató nap

2022. február 14.

Tisztelt Szülők!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Etika/ hit-és erkölcstan oktatásra vonatkozóan Önök évente egyszer - ebben a tanévben legkésőbb 2022. május 20-ig módosíthatják eddigi választásukat annak függvényében, hogy a következő tanévtől kezdődően gyermekük etika vagy hit-és erkölcstan oktatásban részesüljön.

Amennyiben nem szeretnének változtatni, akkor nincs teendőjük, gyermekük az addig megjelölt/beiratkozáskor választott oktatáson vesz részt.


Amennyiben változtatni szeretnének, akkor a változtatáshoz szükséges nyomtatvány, szülői nyilatkozat - az iskola honlapjáról letölthető/ vagy a titkárságon beszerezhető - kitöltésére kérem. A kitöltött nyilatkozatott a titkárságra juttassa el.


Szülői tájékoztató

Szülői nyilatkozat


Etika/Hit- és erkölcstan módosítás 2022. május 20-ig


Egyházak elérhetősége


Petrőczy Tibor
intézményvezető




Az egyházak megbízott képviselői 2022. március 1-én 16:00 órai kezdettel tartják tájékoztatójukat a 2022-2023. tanév hit- és erkölcstan oktatás megszervezéséről.


A tájékoztató ONLINE felületen zajlik majd (Teams), melynek elérhetőségét

2022. február 28-án

tesszük közzé a honlapon.


Teams megbeszélés linkjéhez kattintson IDE


Technikai javaslat: Böngésző - Google Chrome, az "IDE" kifejezésre kellene kattintani, majd kiválasztani a "Folytatás ebben a böngészőben". Egy nevet fog kérni , majd  a "csatlakozás" gombra kellene kattintani a belépéshez.


Szeretettel várjuk az érdeklődőket!


Segítség a csatlakozáshoz